Przekąski zimne
Norweski łosoś marynowany na kruchych sałatach
Sushi w trzech odsłonach
Rolada z polędwiczki ze szpinakiem i pomidorem
Sałatka gyros z kurczakiem
Sałatka grecka z serem feta i włoskim sosem
Ciasta, owoce
Kawa i herbata
I wydanie
Rosół z makaronem i natką pietruszki
Schab ze szpinakiem i grzybami zapieczony z serem
De volaille z masełkiem
Frytki
Ziemniaki gałkowane z koperkiem
Bukiet surówek
II wydanie
Lody z owocami, bitą śmietaną i polewą
III wydanie
Pieczona karkówka z sosem grzybowym
Udko z kurczaka otulone plastrem boczku
Kluski śląskie
Surówka Colesław
IV wydanie
Tort okolicznościowy
V wydanie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Przekąski zimne
Pstrąg w galarecie
Sushi w trzech odsłonach
Rolada z polędwiczki ze szpinakiem i suszonym pomidorem
Sałatka z tuńczykiem, pomidorem, jajkiem z sosem koperkowym
Sałatka z ananasem, serem feta i czosnkiem
Ciasta, owoce
Kawa i herbata
I wydanie
Rosół z makaronem i natką pietruszki lub flaczki wołowe z warzywami
De volaille z masełkiem
Polędwiczka wieprzowa w ziołach z sosem kurkowym
Frytki
Makaron Tagiatelle z brokułem i bazylią
Surówka z kapusty pekińskiej i pora z jabłkiem
II wydanie
Lody z owocami, bitą śmietana i polewą
III wydanie
Smażony filet z dorsza w sosie porowym
Pieczone żeberko wieprzowe
Smażone marynowane ziemniaki
Surówka z selera z żurawiną
IV wydanie
Tort okolicznościowy
V wydanie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Przekąski zimne
Tatar wołowy z marynowanymi piklami
Norweski łosoś marynowany na kruchych sałatach
Sushi w trzech odsłonach
Sandacz w galarecie
Sałatka grecka z oliwkami i włoskim sosem
Ciasta, owoce
Kawa i herbata
I wydanie
Zupa gulaszowa lub rosół z makaronem
Pieczone udko lub filet z kaczki
De volaille z masełkiem
Frytki
Marchewka w sosie pomarańczowym
Surówki z kapusty pekińskiej z selerem naciowym oraz pora z jabłkiem
II wydanie
Lody z owocami, bitą śmietana i polewą
III wydanie
Bitki wołowe w ciemnym sosie
Pieczona karkówka marynowana w musztardzie
Buraczki zasmażane
Puree ziemniaczane z koperkiem
Surówka z selera z żurawiną
IV wydanie
Tort okolicznościowy
V wydanie
Barszcz czerwony z pasztecikiem
ZŁOTA PODKOWA
Sala bankietowa
ul. Zglenickiego 1A
09-400 Maszewo Duże
Tel: +48 (24) 366 85 00
Kom: +48 608 704 550
Kom: +48 604 932 550