Menu okolicznościowe

Menu 1

Przekąski zimne

Norweski łosoś marynowany na kruchych sałatach

Sushi w trzech odsłonach

Rolada z polędwiczki ze szpinakiem i pomidorem

Sałatka gyros z kurczakiem

Sałatka grecka z serem feta i włoskim sosem

Ciasta, owoce

Kawa i herbata



I wydanie

Rosół z makaronem i natką pietruszki

Schab ze szpinakiem i grzybami zapieczony z serem

De volaille z masełkiem

Frytki

Ziemniaki gałkowane z koperkiem

Bukiet surówek



II wydanie

Lody z owocami, bitą śmietaną i polewą



III wydanie

Pieczona karkówka z sosem grzybowym

Udko z kurczaka otulone plastrem boczku

Kluski śląskie

Surówka Colesław



IV wydanie

Tort okolicznościowy



V wydanie

Barszcz czerwony z pasztecikiem


Menu 2

Przekąski zimne

Pstrąg w galarecie

Sushi w trzech odsłonach

Rolada z polędwiczki ze szpinakiem i suszonym pomidorem

Sałatka z tuńczykiem, pomidorem, jajkiem z sosem koperkowym

Sałatka z ananasem, serem feta i czosnkiem

Ciasta, owoce

Kawa i herbata



I wydanie

Rosół z makaronem i natką pietruszki lub flaczki wołowe z warzywami

De volaille z masełkiem

Polędwiczka wieprzowa w ziołach z sosem kurkowym

Frytki

Makaron Tagiatelle z brokułem i bazylią

Surówka z kapusty pekińskiej i pora z jabłkiem



II wydanie

Lody z owocami, bitą śmietana i polewą



III wydanie

Smażony filet z dorsza w sosie porowym

Pieczone żeberko wieprzowe

Smażone marynowane ziemniaki

Surówka z selera z żurawiną



IV wydanie

Tort okolicznościowy



V wydanie

Barszcz czerwony z pasztecikiem


Menu 3

Przekąski zimne

Tatar wołowy z marynowanymi piklami

Norweski łosoś marynowany na kruchych sałatach

Sushi w trzech odsłonach

Sandacz w galarecie

Sałatka grecka z oliwkami i włoskim sosem

Ciasta, owoce

Kawa i herbata



I wydanie

Zupa gulaszowa lub rosół z makaronem

Pieczone udko lub filet z kaczki

De volaille z masełkiem

Frytki

Marchewka w sosie pomarańczowym

Surówki z kapusty pekińskiej z selerem naciowym oraz pora z jabłkiem



II wydanie

Lody z owocami, bitą śmietana i polewą



III wydanie

Bitki wołowe w ciemnym sosie

Pieczona karkówka marynowana w musztardzie

Buraczki zasmażane

Puree ziemniaczane z koperkiem

Surówka z selera z żurawiną



IV wydanie

Tort okolicznościowy



V wydanie

Barszcz czerwony z pasztecikiem

Potrzebujesz więcej informacji? Zadzwoń!

+48 (24) 366 85 00

Bądźmy w kontakcie

Odwiedź nas

ZŁOTA PODKOWA
Sala bankietowa

ul. Zglenickiego 1A
09-400 Maszewo Duże

Zadzwoń

Tel: +48 (24) 366 85 00
Kom: +48 608 704 550
Kom: +48 604 932 550